Taloyhtiöille

Vanhojen kerrostalojen ikkunat ovat tärkeä osa julkisivua. Niiden mitoitus on suunniteltu vanhan julkisivun mukaisesti ja ikkuna asettuu hyvin paikoilleen sekä sisä- että ulkopuolelta. Entisöinnin yhteydessä voidaan parantaa ikkunan energiataloutta sekä pienentää pöly- ja meluhaittaa. Suurimmissa projekteissa meillä on työn alla satoja ikkunoita ja tuhansia ikkunanpuitteita. Nämä suuret työmaat ajoittuvat yleensä useammalle vuodelle.

Vanha ikkuna on alunperin ollut hieno ja toimiva kokonaisuus. Vuosien saatossa kauneus ja toimivuus katoaa, jos ikkunaa ei huolleta. Monesti ikkunaa on korjattu vain pikaisesti maalaamalla, jolloin helat ja tiivistys ei enää toimi. Ikkuna tuntuu rumalta ja käyttökelvottomalta. Tunnemme vanhojen ikkunoiden rakenteen ja alkuperäisen toiminnallisuuden. Vanha ikkuna saadaan kestäväksi, kauniiksi ja toimivaksi. Ikkunat ovat tärkeä osa rakennuksen kulttuurihistoriaa ja arvokas perintö jälkipolville.

Hyvin monet taloyhtiöt ymmärtävät vanhojen ikkunoiden arvon. Meidän asukkailta saamamme palaute on usein hyvin positiivista. Asukkaat arvostavat vanhojen ikkunoiden säilyttämistä. Ikkunaentisöinti on myös erittäin ekologinen vaihtoehto uusiin ikkunoihin verrattuna. Tämä ekologisuus nousee hyvin monesti esille asiakkaan tehdessä valintaa ikkunoiden uudistamiseen. Esittelemme mielellämme ikkunaentisöintimenetelmiämme isännöitsijöille tai taloyhtiön hallituksille.

Teemme työtä suurella ammattiylpeydellä sekä hoidamme asiat täsmällisesti. Tiedotamme asukkaita hyvissä ajoin ennen asuntoon tuloa. Tiedote sisältää mm. työn aloitusaikataulun sekä työn kestoajan, työvaiheiden kuvauksen sekä ohjeet asukkaalle. Hyvän työnjäljen lisäksi saamme eniten palautetta täsmällisistä aikatauluista sekä tekijöiden ammattitaidosta ja asukkaan huomioon ottamisesta. Huoneistoihin ei leviä maalauksen yhteydessä myrkkyjä eikä liottimen hajua lainkaan, sillä aidossa pellavaöljymaalissa ei ole kumpaakaan. Huolellisesti suunniteltuna ja toteutettuna asukkaalle tulevat asumishaitat ikkunatyön aikana ovat vähäiset.